MENU

Užijte si léto na Benecku v okolí našeho ubytování

Publikováno: 13.5.2024

Užijte si krásu Krkonoš, množství výšlapů nebo vyhlídek okolo našeho ubytování na Benecku. Krkonoše jsou jedinými českými horami s vysokohorským rázem. Najdete u nás skalní hřebeny, hluboká údolí, vodopády, rašeliniště i voňavé horské louky. Na mnoha místech vás potěší pohled na malebné roubenky a další stavby lidové architektury.

Pozveme Vás na několik zajímavostí v okolí našeho ubytování na Benecku.

Pro malé i velké máme na Benecku Singltrek. Síť lesních stezek, která byla navržena přímo pro cyklisty s maximálním ohledem na naši přírodu. Tyto stezky jsou jednosměrné a dle barev rozděleny podle obtížnosti. Trasy jsou bezpečné a děti si na nich užijí spoustu zábavy. https://www.hoteltop.cz/cs/okoli/leto-v-krkonosich/

Lufťákova a inline stezka. Jedna vede do Špindlerova mlýna a druhá po Benecku. Obě vhodné pro kolo, kočárek i pěšky. Lufťákova stezka je krásná a zábavná procházka v krkonošské přírodě, při které vás bude provázet několik stanovišť a hádanek. In-line stezka na Benecku je pro všechny věkové kategorie od začátečníků až po zkušené bruslaře. Stezka vede z centra Benecka. Obě stezky jsou od našeho ubytování nedaleko a za náš hotel je vřele doporučujeme. 

Tubing park a horské káry jsou na Benecku velmi oblíbenou atrakcí. Svezte se na speciálních duších umělým korytem na trase s několika zatáčkami. Horské káry, neboli horské tříkolky, jsou vozítka, která jsou upravena speciálně pro jízdu na travnateném povrchu z kopce dolů. Jízda je bezpečná, neboť káry mají 2 brzdy a umožňují jízdu i ve dvojicích. Atrakce jsou určeny pro děti i dospělé.

Letní lanovka Kejnos znamená, že do kopce nemusíte pěšky! Vychutnejte si výlet plnými doušky a užívejte překrásné výhledy na Krkonoše z pohodlné lanovky Kejnos, jejiž nástupní stanice je nedaleko našeho hotelu TOP. Lanovka vozí také jízdní kola, koloběžky atd.

Zbrusu novou atrakci najdete nedaleko výstupní stanice lanovky Kejnos. Od našeho ubytování se vydáte na lanovku a necháte se vyvézt skoro až k venkovnímu 3D bludišti. Malí, velcí, děti od 3 let, teenageři i senioři zažijí mezi překážkami plnými nástrah spoustu legrace.

  

Zpět na výpis novinek